2012年7月20日金曜日

【オランダ海軍】7月17日配信

中国海軍・第11陣護衛艦隊司令とCTF508司令(オランダ海軍)が会談


Weekoverzicht Defensie-operaties
17 juli 2012 Hechte internationale samenwerking bij de bestrijding van de piraterij in de wateren rondom Somalië. De Commandant van de NATO Task Force 508 (CTF 508), commandeur Ben Bekkering, had een ontmoeting met zijn Chinese collega commandeur Yang Junfei. Dat...



Marinierskapel op de Dam
16 juli 2012 Als afsluiting van een geslaagde reeks openluchtconcerten verzorgt de Marinierskapel op woensdag 18 juli een gratis lunchconcert in het hart van Amsterdam: voor het Koninklijk Paleis op de Dam.



Eerste stap in civiel gebruik marinehaven
16 juli 2012 De Koninklijke Marine is dit weekeinde met een proef begonnen om de uitvoerbaarheid van civiel medegebruik van de haven in Den Helder te testen. Deze zogenoemde pilot is het resultaat van het rapport ‘Civiel medegebruik Defensiehaven Den Helder’.
Beveiligingsteam voedseltransport afgelost
16 juli 2012 Het tweede Autonomous Vessel Protection Detachment (AVPD) is vandaag afgelost in de Keniaanse havenstad Mombassa. Het zwaarbewapende beveiligingsteam van het Korps Mariniers beschermde de afgelopen 3 maanden een voedseltransportschip van het World...
Defensie maakt beveiliging koopvaardij goedkoper
13 juli 2012 Minister Hillen maakt het voor reders goedkoper om mariniers in te zetten op koopvaardijschepen rond Somalië. De militairen beschermen de kwetsbare vaartuigen tegen piraterij.
Meer nieuws

0 件のコメント: