2012年6月9日土曜日

【オランダ海軍】6月08日配信


Antiterreurtraining in winkelcentrum Arnhem
8 juni 2012 De Unit Interventie Mariniers (UIM) trainde gisteravond in het Arnhemse winkelcentrum Kronenburg het beëindigen van een terroristische aanslag. Het was voor het eerst dat de antiterreureenheid op zo’n locatie oefende.



Defensieduikers vinden vermiste man
7 juni 2012 Duikers van de Defensie Duikgroep (DDG) hebben vanmiddag het stoffelijk overschot van een 76-jarige vermiste zwemmer gevonden. De 6 marineduikers verleenden op verzoek van de politie Zwolle assistentie bij het zoeken en bergen van het stoffelijk...


【オーシャンシールド】
Bekkering commandant Ocean Shield
6 juni 2012 Commandeur Ben Bekkering heeft vandaag het commando overgenomen van de antipiraterij-missie van de NAVO in de wateren rond Somalië, operatie Ocean Shield.



Mariniers bedwingen junglerivier Frans Guyana
6 juni 2012 Nederlandse mariniers hebben gisteren een bijzondere tocht gemaakt door de jungle van Frans Guyana. De zeesoldaten voeren met hun snelle bootjes vanaf zee de junglerivier L’Approuague op. Iets wat ook door de Franse marine nog niet eerder is gedaan.



Weekoverzicht Defensie-operaties
5 juni 2012 De politiechef in Kunduz heeft een zilveren medaille van EUPOL toegekend gekregen. Een overzicht van Defensie-operaties van 28 mei tot en met 3 juni.
Meer nieuws

0 件のコメント: